"Nagel behandelingen voor een stijlvolle verzorging"


Gelpolish

Gelpolish, de perfecte combinatie tussen stijlvolle verzorging en duurzaamheid. Het wordt als een lak aangebracht op de eigen nagels, uitgehard onder een uv lamp/of LED-lamp en draagt daardoor als een gel. 

 

Gelpolish noemt men ook wel de perfecte combinatie tussen twee werelden. Gelpolish combineert de beste kwaliteit van UV-gel en kleur nagellak. Gelpolish is meteen droog en gaat gemiddeld 2 a 3 weken mee. 


Kunstnagels

Een kunstnagel wordt over de bestaande nagel geplakt. Je kunt hierbij kiezen tussen tips en verwijderbare sjablonen waarop rechtstreeks gebouwd wordt. Bij 'tips' worden deze op de nagels gekleefd en bijgevijld. Nadien wordt de gel in verschillende lagen op de nagel aangebracht. 

 

Kunstnagels kun je dragen zolang je wilt maar omdat je eigen nagels doorgroeien moet je ze gemiddeld om de 4 weken bijwerken. Je kunt dan ook voor een ander design gaan.

Afbeelding Kunstnagels

Acrylnagels

Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samen komen vindt er een chemische reactie plaatst.

 

Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje en zo wordt de kunstnagel gemodelleerd. Acryl hardt zelf uit en er is  dus geen speciale lamp voor nodig


Gelnagels

Gel wordt gebruikt als versteviging voor de natuurlijke nagels. Bij gelnagels wordt er een kant en klaar stofje op de nagels gelakt.

 

Door middel van een UV-lamp dient het vervolgens uit te harden en vast te blijven zitten


BIAB

BIAB (Builder In A Bottle) is een flexibele en verstevigende gel die je kunt opbouwen tot een mooie en egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Als je poreuze, dunne nagels hebt of doet nagelbijten dan biedt BIAB dus een mooie uitkomst. Met BIAB is het ook mogelijk om een kleine verlenging te maken. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak.

 

BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten. BIAB nagels zijn over het algemeen dikker dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. 


Afspraak inplannen voor één van deze nagelbehandelingen? 

Stuur me een berichtje via de WhatsApp button rechts onderaan de pagina en ik neem snel contact met je op!

♡ Dunja


Volg mij via