"Nagels waarmee je laat zien wie je bent"

Leven vanuit je ware essentie en de moed hebben om authentiek te zijn, vormen de kern van mijn visie.  In mijn nagelstudio bied ik je de ruimte om helemaal tot jezelf te komen.

 

Samen ontdekken we de nagels waarmee je jouw ware zelf laat zien. Mijn toewijding ligt in het verzorgen van jouw nagels, zodat ze niet alleen mooi zijn, maar ook een expressie zijn van wie jij werkelijk bent.

Foto eigenaar Nagelsalon The Little Nail Spot in Sittard

Wil jij je ook laten inspireren binnen The Little Nailspot in Sittard? Neem vrijblijvend contact met mij op via de roze WhatsApp button rechts onderaan de pagina."Durf voor jezelf te kiezen
en volg je eigen pad"

Na een lange zoektocht heb ik ontdekt wat ik wilde in het leven. Ervaringen van onrust en stress brachten me tot het besef van hoe ik beter met mijn energie kon omgaan. Uiteindelijk besloot ik mijn passie te volgen als nagelstyliste en opende ik mijn eigen nagelsalon.

 

Mijn doel is een fijne plek te bieden waar iedereen zich thuis voelt. The Little Nailspot is dé plek om tot jezelf te komen.

Een quote over je zielsmissie van de nagelstudio in Nederland en Limburg. The Little Nailspot Sittard

Mijn nagelsalon in Sittard
"The Little Nailspot"

The Little Nailspot ligt aan huis in de Hillenraedtstraat 15 te Sittard. Onlangs hebben we de nagelstudio in een nieuw jasje gestoken waardoor deze meer tot zijn recht komt en past bij de visie die ik wil uitdragen.

 

Breng gerust eens een bezoekje aan mijn nagelsalon of plan hieronder gelijk een afspraak in.

Foto van nagelssalon The Little Nailspot in Sittard

Volg me via