The Little Nailspot blogs


Wat leuk dat je even langskomt op mijn blogpagina! Mijn naam is Dunja,  ik ben moeder van 2 kids en eigenaresse van nagelstudio The Little Nailspot vlakbij het centrum van hartje Sittard. Op deze pagina houd ik je op de hoogte van de nieuwste beauty trends,  stylingtips en de leukste weetjes  over nagelstyling. Maar er is meer……

 

Mijn blogs gaan namelijk verder dan alleen nagels & beauty en gaan ook over innerlijke schoonheid en ervaringen in het leven. Ik vind het mooi om mijn visie over te brengen voor wat betreft de zoektocht naar jezelf. Dat is ook mijn innerlijke drive. Met mijn blogs wil ik je vooral ook veel plezier meegeven en het zou  geweldig zijn als je er echt wat mee kunt.

blogposts The Little Nailspot Sittard Geleen

"Ontdek de schoonheid in kleine momenten en laat je inspireren door de verhalen die we delen. Jouw reis naar een sprankelender leven begint hier. Volg de nieuwste ontwikkelingen op nagelgebied, beauty, stylingtrends en innerlijke schoonheid" 

 

Ik wens je heel veel lees plezier  xxx – liefs Dunja


Elegante kerstnagels 2021

Kerstmis staat weer voor de deur en we moeten van alles plannen om het nieuwe jaar goed in te kunnen luiden. Het lijkt me duidelijk dat de meesten onder ons wel toe zijn aan een goed feestje na dit bewogen coronajaar. En nog belangrijker in deze tijd is het samenzijn met familie en vrienden. Hiervoor willen we ons natuurlijk mooi kleden en daar horen mooie en elegante kerstnagels bij.

Lees meer »

De 5 redenen waarom nagelverzorging zo belangrijk is

Hey, wat leuk dat je er bent. Heb je ook altijd zo’n last van je handen en nagels in de winter? Wist jij dat het verzorgen van je nagels minstens net zo belangrijk is als de verzorging van de rest van je huid en lichaam? Ik ga je in deze blog wat meer vertellen over hand en nagelverzorging.  Vooral in de winter zijn nagels namelijk vaak wat zwakker. Er ontstaan dan sneller scheurtjes en ze zijn dunner en kwetsbaarder. En dan pas kom je erachter wat je nagels voor je doen en hoe belangrijk het is om ze goed te verzorgen.

Lees meer »

Het pad naar mijn nagelstudio

Tsja daar sta je dan met je goede fatsoen. De coronacrisis hakt er bij velen op de een of andere manier wel in. Zo ook bij mij toen ik thuis kwam te zitten nadat de winkel door corona failliet werd verklaard.   

Lees meer »

Afspraak maken?

Wil je een afspraak inplannen? Neem contact met mij op via de WhatsApp button rechts onderaan de pagina. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen of een dm achterlaten op instagram.