Het pad naar mijn nagelstudio

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 20:00

Tsja daar sta je dan met je goede fatsoen. De coronacrisis hakt er bij velen op de een of andere manier wel in. Zo ook bij mij toen ik thuis kwam te zitten nadat de winkel door corona failliet werd verklaard.   

Het bijzondere aan dit soort situaties is dat het vaak leidt tot nieuwe inzichten en kansen. De dagelijkse sleur wordt doorbroken en plotseling komt er iets anders op je pad. Dat is een levensles die ik niet snel zal vergeten.

 

Mijn passie voor nagelstyling was er altijd al maar het was vooral een hobby en ik heb er nooit echt mijn werk van gemaakt. De keuze werd dus al vrij gauw gemaakt. Ik besloot aan de slag te gaan met een eigen nagelsalon/studio. De kennis en diploma’s had ik al die tijd al dus dat was ook al geen probleem.

 

Ik begon op zolder met een leuk kleurtje op de muur, heb wat spulletjes ingekocht en i was ready to go! Al snel maakte ik het kenbaar aan mijn vriendinnen en ze wilden al gelijk door mij geholpen worden. Na enkele maanden sprak zich dit rond en er kwamen steeds meer klantjes bij. Inmiddels heb ik een grotere ruimte omgetoverd tot een mooie nagelstudio volledig naar mijn smaak.

 

Binnen deze nagelstudio wil ik mijn visie overbrengen en rust en sereniteit creëren voor mijn klanten zodat ze zich helemaal op hun gemak voelen. Op deze manier wil ik wat extra’s bieden dan alleen mooie verzorgde nagels, maar vooral ook ontspanning en een plek om even helemaal tot jezelf te komen.

 

Ik besef me eigenlijk nog niet echt dat ik in een vrij korte tijd hier al sta. Een eigen nagelsalon, een website en een groeiend klantenbestand. Zo zie je dat patronen er zijn om doorbroken te worden. Dus als je merkt dat je ergens vastloopt waarom probeer je dan niet gewoon eens wat anders te doen? Een goede kans dat er dan iets moois op je pad komt! Dat is wat ik je voor nu wil meegeven.  Xxx Dunja


Reactie plaatsen

Reacties

Eline
2 jaar geleden

Trots op jou! 😘