Elegante kerstnagels 2021

Gepubliceerd op 17 december 2021 om 23:23
kerstnagel kort vierkant

Kerstmis staat weer voor de deur en we moeten van alles plannen om het nieuwe jaar goed in te kunnen luiden. Het lijkt me duidelijk dat de meesten onder ons wel toe zijn aan een goed feestje na dit bewogen coronajaar. En nog belangrijker in deze tijd is het samenzijn met familie en vrienden. Hiervoor willen we ons natuurlijk mooi kleden en daar horen mooie en elegante kerstnagels bij.

 

Ik merk dat mijn klanten het vaak lastig vinden om een juiste keuze te maken. De beste tip die ik hierbij kan geven is dat je moet dragen wat jij mooi vindt en niet wat een ander ervan vindt. Dat klinkt misschien erg cliche maar voor veel mensen is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral in een wereld waarin het steeds belangrijker lijkt te worden wat een ander van je zou moeten vinden. En  daar gaan wij niet in mee. Binnen The Little Nailspot blijf je zo dicht mogelijk bij jezelf want dat is de enige manier waarmee je zelfverzekerdheid uit gaat stralen.  En mocht iemand het niet mooi vinden? Tssjaa..... smaken verschillen nou eenmaal :). Doe hieronder inspiratie op zodat je weet wat mogelijk is en maak voor jezelf een keuze waar jij achter staat. 

1. Korte vierkante kerstnagel designs

De nagel mag dan wel kort zijn maar zal nooit gaan vervelen bij deze designs. De korte vierkante nagel met het geweldige nagelontwerp laten je kerstnagel er fantastisch uitzien. De glitters en afbeeldingen van Kerstmis symbolen op de nagels maken het helemaal af.

kerstnagel kort vierkant
kerstnagel kort vierkant

2. Lange coffin kerstnagel designs

De coffin nagel is een zeer goede keuze om als kerstnagel design te hebben. De lange nagelvorm met de kerstmiselementen erop zorgen ervoor dat een vreugdevolle rode kleur fantastisch matched met bijvoorbeeld een goude nagel kleur. Je laat hiermee zien dat je een prachtige smaak hebt. Gebruik bijvoorbeeld een sneeuwvlok als afbeelding voor de finishing touch.

kerstnagel lange coffin
kerstnagel lange coffin
Kerstnagel lange coffin

3. Scherpe stiletto kerstnagel designs

De dramatische stiletto nagelvorm is echt episch. De scherpe vorm laat je er elegant uitzien. En de rode en blauwe nagelkleuren zullen perfect passen bij de kerstsfeer. En de sneeuwwitte nagel zal de gehele nagelkunst verbluffender verfraaien.

Scherpe stiletto nageldesign
Scherpe stiletto nageldesign
Scherpe stiletto nageldesign

Ik hoop dat ik je hiermee heb weten te inspireren.

 

Zorg goed voor jezelf en ik wens je hele fijne feestdagen

☃❆♡ Dunja


Reactie plaatsen

Reacties

Nina De Rooij
2 jaar geleden

Mooie blog! Choose whatever makes YOU happy🤩